Výživa v prevenci, během a po léčbě nádorových onemocnění

Nástavbový kurz

Seznámení s prevencí nádorových onemocnění

Znalosti výživy onkologických pacientů během léčby

Znalosti výživy po léčbě nádorových onemocnění

Dodržování 10 zásad NO CANCER

Vhodné pro

  • profesionální výživové poradce
  • jednotlivce, kteří jsou po léčbě nádorového onemocnění a chtějí se dozvědět co a kdy jíst

Tento seminář se zaměřuje

na prevenci, vyvrácení dietních omylů, na doporučené potraviny, možnými postupy a množstvím.

Vaším cílem by mělo být:

  • seznámení se s prevencí nádorových onemocnění
  • zájem vyznat se ve vědecky osvědčených potravinách
  • zjistit ověřená dietní doporučení

Cíl kurzu

  • vyznat se v záplavě doporučení pro onko pacienty
  • umět si sestavit jídelníček po ukončení léčby onko. pacienta

Co se naučíme?

Nejčastější příznaky

vzniku nejčastějších druhů rakovin

Aktuální situace celosvětově a v ČR

Vliv obezity na vzniku nádoru

Podíl genetiky

na rozvoji, genové mutace

Nejčastější příčina

vzniku nádorových onemocnění

Výživa onkologických

pacientů během léčby

Nejčastější nádorová onemocnění

(karcinom tlustého střeva a konečníku, rakovina endometria, prsu, atd)

Uvedení metaanalýz ke konkrétním výživovým doporučení

ke konkrétnímu druhu karcinomu a uvedením souvislostí s výživou

Výživa po léčbě

nádorových onemocnění a nutriční prevence

10 zásad NO CANCER

Máte dotaz?

+420 777 608 571

Absolvováním kurzu získáváte

Přehledná a ucelená skripta k tématu

Certifikát s vaším jménem o absolvování na vyžádání

Ucelený přehled s návodem k nutriční terapii u nemocí:

      • příznaky nejčastějších druhů rakovin
      • podíl genetiky/genové mutace
      • výživa onko pacientů během léčby
      • vliv obezity na vznik nádor
      • karciom tlustého střeva a konečníku
      • rakovina endometria
      • rakovina prsu
      • nutriční terapie u rakovin a nádorových onemocnění