Výživa v prevenci, během a po léčbě nádorových onemocnění
Nástavbový kurz

Seznámení s prevencí nádorových onemocnění

Znalosti výživy onkologických pacientů během léčby

Znalosti výživy po léčbě nádorových onemocnění

Dodržování 10 zásad NO CANCER
Vhodné pro
- profesionální výživové poradce
- jednotlivce, kteří jsou po léčbě nádorového onemocnění a chtějí se dozvědět co a kdy jíst
Tento seminář se zaměřuje
na prevenci, vyvrácení dietních omylů, na doporučené potraviny, možnými postupy a množstvím.
Vaším cílem by mělo být:
- seznámení se s prevencí nádorových onemocnění
- zájem vyznat se ve vědecky osvědčených potravinách
- zjistit ověřená dietní doporučení
Cíl kurzu
- vyznat se v záplavě doporučení pro onko pacienty
- umět si sestavit jídelníček po ukončení léčby onko. pacienta




Co se naučíme?
Nejčastější příznaky
vzniku nejčastějších druhů rakovin
Aktuální situace celosvětově a v ČR
Vliv obezity na vzniku nádoru
Podíl genetiky
na rozvoji, genové mutace
Nejčastější příčina
vzniku nádorových onemocnění
Výživa onkologických
pacientů během léčby
Nejčastější nádorová onemocnění
(karcinom tlustého střeva a konečníku, rakovina endometria, prsu, atd)
Uvedení metaanalýz ke konkrétním výživovým doporučení
ke konkrétnímu druhu karcinomu a uvedením souvislostí s výživou
Výživa po léčbě
nádorových onemocnění a nutriční prevence
10 zásad NO CANCER
Máte dotaz?
+420 777 608 571
Absolvováním kurzu získáváte
Přehledná a ucelená skripta k tématu
Certifikát s vaším jménem o absolvování na vyžádání
Ucelený přehled s návodem k nutriční terapii u nemocí:
-
-
- příznaky nejčastějších druhů rakovin
- podíl genetiky/genové mutace
- výživa onko pacientů během léčby
- vliv obezity na vznik nádor
- karciom tlustého střeva a konečníku
- rakovina endometria
- rakovina prsu
- nutriční terapie u rakovin a nádorových onemocnění
-